Online adverteren

Spot-on targetting

Meetbaar resultaat

Ervaring met 20+ verschillende kanalen

Online Adverteren

Je online zichtbaarheid verbeteren?

Er zijn talloze manieren van online adverteren. Denk aan: zoekmachines, social media, display en video adverteren. Online adverteren is een uitstekende manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Bepalend voor het succes van de campagnes is het selecteren van de juiste mix aan mediakanalen. Deze keuze is afhankelijk van de gewenste doelstelling en productmarkt-combinatie waarin jouw bedrijf actief is. Wij maken effectieve online advertentie campagnes; met meetbaar resultaat!

Succesvol online adverteren

Wanneer men zonder doordachte strategie begint met experimenteren is de kans groot dat mediabudgetten in de zakken van partijen als Google en Facebook verdwijnen. Om tot succesvolle online advertentie campagnes te komen is het belangrijk om de juiste mix aan kanalen te selecteren en vooraf heldere KPI te definiëren, welke gericht zijn op het behalen van jouw doelstellingen. Het is uiterst belangrijk kritisch te kijken naar de targetting van de advertenties; zorg ervoor dat deze ook daadwerkelijk aan jouw doelgroep vertoond worden. Tip: gebruik alle tot op heden verzamelde data die je tot je beschikking hebt. Tevens is het essentieel om de content van de advertenties naadloos aan te laten aansluiten bij de behoeften en kenmerken van jouw doelgroep. Om tot het beste resultaat te komen is er een bak aan ervaring en technische marketingkennis vereist om precies te weten aan welke knopjes er gedraaid moet worden. Maar niet getreurd, onze specialisten weten raad!

Online adverteren Diensten

Wij hebben veel ervaring in:

  • Zoekmachine adverteren (SEA)
  • Social media adverteren
  • Display adverteren
  • Video adverteren
Pauline DaamsPauline Daams
07:28 02 May 22
Sander richt voor ons bedrijf Google Adwords in. Dit gaat heel goed, met mooie resultaten. Sander heeft zich goed verdiept in ons bedrijf. De samenwerking is fijn, Sander is goed bereikbaar en altijd bereid te helpen.
SitRightSitRight
12:36 02 Feb 22
Sander is een gedreven online marketing professional. Inmiddels een aantal weken samen aan het werk en zijn inzet tot dusver is erg goed, hij zet dat extra stapje dat nodig is. Zeer benieuwd naar de verdere resultaten van onze online campagnes!
Rik DieterenRik Dieteren
18:41 16 Sep 21
Sander is onze steun en toeverlaat bij onze StartUp. Afvalophaaldienst.nl Hij is vanaf dag 1 betrokken bij dit project. Heeft verstand van zaken, is bij met de kennis van de laatste ontwikkelingen en anticipeert hier direct op. Levert rapportages tijdig aan en reageert pro actief. Zeer tevreden!!
JMN KoningsJMN Konings
17:27 13 Sep 21
Sander is een zeer gedreven en professionele marketeer. Hij heeft het online bereik van ons e-commerce bedrijf aanzienlijk vergroot, waarbij wij van begin tot eind zijn meegenomen in het proces van SEO/SEA.
js_loader
Meer weten?
Let's meet!