Online adverteren

Optimale zichtbaarheid binnen je doelgroep

Altijd meetbaar resultaat

Ervaring met 20+ verschillende platformen

Online Adverteren

Je online zichtbaarheid verbeteren?

Er zijn talloze manieren van online adverteren. Denk aan: zoekmachines, social media, display en video adverteren. Online adverteren is een uitstekende manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Bepalend voor het succes van de campagnes is het selecteren van de juiste mix aan mediakanalen. Deze keuze is afhankelijk van de gewenste doelstelling en productmarkt-combinatie waarin het bedrijf actief is. Wij maken effectieve online advertentie campagnes; met meetbaar resultaat!

Succesvol online adverteren

Wanneer men zonder doordachte strategie begint met experimenteren is de kans groot dat mediabudgetten in de zakken van partijen als Google en Facebook verdwijnen. Om tot succesvolle online advertentie campagnes te komen is het belangrijk om de juiste mix aan kanalen te selecteren en vooraf heldere KPI te definiëren, welke gericht zijn op het behalen van jouw doelstellingen. Het is uiterst belangrijk kritisch te kijken naar de targetting van de advertenties; zorg ervoor dat deze ook daadwerkelijk aan jouw doelgroep vertoond worden. Tip: gebruik alle tot op heden verzamelde data die je tot je beschikking hebt. Tevens is het essentieel om de content van de advertenties naadloos aan te laten aansluiten bij de behoeften en kenmerken van jouw doelgroep. Om tot het beste resultaat te komen is er een bak aan ervaring en technische marketingkennis vereist om precies te weten aan welke knopjes er gedraaid moet worden. Maar niet getreurd, onze specialisten weten raad!

Niet het doorsnee bureau!

Beter zichtbaar zijn? Meer klanten? meer omzet?

Nu Gratis adviesgresprek en voorstel op maat!

Laat ons weten wat jullie uitdagingen zijn en wij nemen binnen twee dagen contact op voor het plannen van een adviesgesprek en voorstel op maat.

  Online adverteren Diensten

  Wij hebben veel ervaring in:

  • Zoekmachine adverteren (SEA)
  • Social media adverteren
  • Display adverteren
  • Video adverteren
  En meer!
  Erik van den BurgErik van den Burg
  07:44 28 Jul 22
  Sander heeft voor ons Google Ads opnieuw ingericht. Hij heeft van tevoren goed geïnventariseerd wat onze wensen zijn en een duidelijk plan opgesteld. Sander is helder in zijn communicatie en is altijd bereid om te helpen. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Kortom Sender Marketing is een fijn gedreven bedrijf met verstand van zaken!
  Dikke pluim voor Sender Marketing! In 2020 zijn wij de samenwerking met Sander gestart op het gebied van SEA voor diverse bedrijfstakken en dit bleek direct succesvol. De professionele, pro-actieve én resultaatgericht werkwijze van Sander schept vertrouwen, commitment en heeft ertoe geleid dat wij ondertussen ook SEO, web Analytics en CRO bij hem hebben ondergebracht. Sender Marketing is een betrouwbare, gedreven en zeer kundige partner. Duidelijk en eerlijk in communicatie, wat gewoon heel prettig werkt. Wij kijken uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking!
  Irma RietjensIrma Rietjens
  12:16 13 May 22
  Sender marketing zorgt voor data-gedreven online marketing. Het enthousiasme over het vak werkt aanstekelijk en ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Het extra stapje wordt gezet zodat een zo goed mogelijk resultaat wordt behaald en geen kans onbenut blijft. Op naar nog veel succesvolle projecten!
  Pauline DaamsPauline Daams
  07:28 02 May 22
  Sander richt voor ons bedrijf Google Adwords in. Dit gaat heel goed, met mooie resultaten. Sander heeft zich goed verdiept in ons bedrijf. De samenwerking is fijn, Sander is goed bereikbaar en altijd bereid te helpen.
  SitRightSitRight
  12:36 02 Feb 22
  Sander is een gedreven online marketing professional. Inmiddels een aantal weken samen aan het werk en zijn inzet tot dusver is erg goed, hij zet dat extra stapje dat nodig is. Zeer benieuwd naar de verdere resultaten van onze online campagnes!
  Rik DieterenRik Dieteren
  18:41 16 Sep 21
  Sander is onze steun en toeverlaat bij onze StartUp. Afvalophaaldienst.nl Hij is vanaf dag 1 betrokken bij dit project. Heeft verstand van zaken, is bij met de kennis van de laatste ontwikkelingen en anticipeert hier direct op. Levert rapportages tijdig aan en reageert pro actief. Zeer tevreden!!
  JMN KoningsJMN Konings
  17:27 13 Sep 21
  Sander is een zeer gedreven en professionele marketeer. Hij heeft het online bereik van ons e-commerce bedrijf aanzienlijk vergroot, waarbij wij van begin tot eind zijn meegenomen in het proces van SEO/SEA.
  js_loader
  Meer weten?
  Let's meet!