OVER ONS

Niet het doorsnee bureau

Wat ons telkens weer opvalt, zowel bij B2C als B2B bedrijven, is de ineffectieve besteding van online marketing budgetten. Met als enige gevolg dat de Googles en Facebooks van deze wereld nog harder groeien. Wij vinden dat het resultaat vooral bij jou terecht moet komen. Jij investeert immers liever in je eigen groei. Om je daarmee te helpen staat ons team van gedreven specialisten voor je klaar. Die ervoor zorgen dat elke door jou geïnvesteerde euro zo effectief mogelijk wordt besteed. Wij geloven in de kracht van samenwerking; jouw marktexpertise, onze knowhow, maximaal resultaat.

Pagina_Over-ons_verkleind

Werkwijze

Onze werkwijze bestaat uit vier belangrijke onderdelen, welke middels de juiste invulling, zullen resulteren in maximale groei.

1

Zorg ervoor dat je producten of diensten makkelijk vindbaar zijn in zoekmachines. Dit is een belangrijke stap in de groei van je bedrijf.

2

Online adverteren is een uitstekende manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Er zijn talloze kanalen die je hierbij kunnen helpen.

3

Baseer je keuzes niet op aannames, maar op feiten. Dit schept talloze kansen om te optimaliseren, waarvan je bedrijf blijvend profiteert! Data zijn essentieel in de stap naar groei.

4

Monitor, evalueer en optimaliseer voortdurend de prestaties van je online marketing activiteiten. Stop met wat onvoldoende rendement oplevert. Optimaliseer wat werkt. Blijf experimenteren. Blijf leren.

Wij staan voor:

Daadkracht

Wij zijn ontstaan uit daadkracht; niet lullen maar poetsen! Wij nemen jullie bedrijf en ambities zeer serieus, bij ons ben je geen nummer en hoef je nooit lang te wachten op een (re)actie.Resultaat

Onze klanten helpen winstgevend te groeien staat centraal in alles wat wij doen. Wij continueren alleen met wat het gewenste resultaat oplevert. We zorgen er altijd voor dat duidelijk is hoe hoog de return on investment is.


Kennis

De wereld van online marketing verandert razend snel. Wij zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Wij zijn een partner met zeer specifieke expertise. Zo blijven wij jouw concurrenten een stapje voor!


Samen groeien

Wij doen elke dag ons uiterste best om onze klanten te laten groeien. Of het nu gaat om het verspreiden van kennis, verhogen van winst of genereren van meer omzet. Wanneer onze klanten groeien, groeien wij mee. Hier zijn wij enorm dankbaar voor en vinden dat deze groei ook ten goede moet komen aan de wereld om ons heen. Als echte natuurliefhebbers doneren wij jaarlijks een deel van onze winst aan het WWF. Daar krijgen wij pas energie van; samen groeien!

Let's meet!