OVER ONS

Niet het doorsnee bureau!

Wat ons telkens weer versteld doet staan is de ineffectieve besteding van marketing budgetten. Met als enige gevolg dat de Googles, Facebooks en andere marketingpartijen van deze wereld nog harder groeien. Wij vinden dat het resultaat vooral bij jou terecht moet komen. Jij investeert immers liever in je eigen groei. Om je daarmee te helpen hebben wij een team van gepassioneerde specialisten voor je klaar staan, bestaande uit ervaren freelancers en ondernemers. Dit team garandeert dat elke door jou geïnvesteerde euro zo effectief mogelijk wordt besteed. Wij hebben bewust gekozen voor een andere, niet-traditionele, organisatiestructuur. Een structuur die heel veel voordelen biedt. Daar vertellen wij je graag meer over!

Voordelen t.o.v. traditionele bureaus

Pagina_Over-ons_verkleind

Bewezen effectieve werkwijze

Onze werkwijze bestaat uit vier belangrijke onderdelen, welke middels de juiste invulling, zullen resulteren in maximaal resultaat.

1

Zorg ervoor dat je producten of diensten optimaal vindbaar zijn in zoekmachines. Dit is een belangrijke stap in de groei van ieder bedrijf.

2

Online adverteren is een uitstekende manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Er zijn talloze kanalen die je hierbij kunnen helpen.

3

Baseer je keuzes niet op aannames, maar op feiten. Dit schept talloze kansen om te optimaliseren, waarvan je bedrijf blijvend profiteert! Data zijn essentieel in de stap naar groei.

4

Monitor, evalueer en optimaliseer voortdurend de prestaties van je online marketing activiteiten. Stop met wat onvoldoende rendement oplevert. Optimaliseer wat werkt. Blijf experimenteren. Blijf leren.

Wij staan voor:

Daadkracht

Wij zijn ontstaan uit daadkracht; niet lullen maar poetsen! Wij nemen jullie bedrijf en ambities zeer serieus, bij ons ben je geen nummer en hoef je nooit lang te wachten op een (re)actie.


Onze beloftes:
• 24/7 toezicht op jullie resultaten.
• Altijd bereid om te helpen, geen verzoek is te gek.
• Super snel schakelen met echte specialisten.

Resultaat

Onze klanten helpen winstgevend te groeien staat centraal in alles wat wij doen. Wij continueren alleen met wat het gewenste resultaat oplevert. We zorgen er altijd voor dat duidelijk is hoe hoog de return on investment is.

Onze beloftes:
• Altijd transparant over het behaalde resultaat.
• Een positief rendement is ons hoogste doel.
• Wij streven altijd naar meer groei en rendement.

Kennis

De wereld van online marketing verandert razend snel. Wij zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Wij zijn een partner met zeer specifieke expertise. Zo blijven wij jouw concurrenten een stapje voor!

Onze beloftes:
• Hoogopgeleide en gecertificeerde specialisten.
• Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
• Jarenlange ervaring bij zowel mkb als mulitnational

Erik van den BurgErik van den Burg
07:44 28 Jul 22
Sander heeft voor ons Google Ads opnieuw ingericht. Hij heeft van tevoren goed geïnventariseerd wat onze wensen zijn en een duidelijk plan opgesteld. Sander is helder in zijn communicatie en is altijd bereid om te helpen. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Kortom Sender Marketing is een fijn gedreven bedrijf met verstand van zaken!
Dikke pluim voor Sender Marketing! In 2020 zijn wij de samenwerking met Sander gestart op het gebied van SEA voor diverse bedrijfstakken en dit bleek direct succesvol. De professionele, pro-actieve én resultaatgericht werkwijze van Sander schept vertrouwen, commitment en heeft ertoe geleid dat wij ondertussen ook SEO, web Analytics en CRO bij hem hebben ondergebracht. Sender Marketing is een betrouwbare, gedreven en zeer kundige partner. Duidelijk en eerlijk in communicatie, wat gewoon heel prettig werkt. Wij kijken uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking!
Irma RietjensIrma Rietjens
12:16 13 May 22
Sender marketing zorgt voor data-gedreven online marketing. Het enthousiasme over het vak werkt aanstekelijk en ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Het extra stapje wordt gezet zodat een zo goed mogelijk resultaat wordt behaald en geen kans onbenut blijft. Op naar nog veel succesvolle projecten!
Pauline DaamsPauline Daams
07:28 02 May 22
Sander richt voor ons bedrijf Google Adwords in. Dit gaat heel goed, met mooie resultaten. Sander heeft zich goed verdiept in ons bedrijf. De samenwerking is fijn, Sander is goed bereikbaar en altijd bereid te helpen.
SitRightSitRight
12:36 02 Feb 22
Sander is een gedreven online marketing professional. Inmiddels een aantal weken samen aan het werk en zijn inzet tot dusver is erg goed, hij zet dat extra stapje dat nodig is. Zeer benieuwd naar de verdere resultaten van onze online campagnes!
Rik DieterenRik Dieteren
18:41 16 Sep 21
Sander is onze steun en toeverlaat bij onze StartUp. Afvalophaaldienst.nl Hij is vanaf dag 1 betrokken bij dit project. Heeft verstand van zaken, is bij met de kennis van de laatste ontwikkelingen en anticipeert hier direct op. Levert rapportages tijdig aan en reageert pro actief. Zeer tevreden!!
JMN KoningsJMN Konings
17:27 13 Sep 21
Sander is een zeer gedreven en professionele marketeer. Hij heeft het online bereik van ons e-commerce bedrijf aanzienlijk vergroot, waarbij wij van begin tot eind zijn meegenomen in het proces van SEO/SEA.
js_loader

Ook Meer klanten? Meer omzet? Meer winst?

Plan dan nu een gratis adviesgesprek en ontdek jouw groeipotentieel!

Laat ons hieronder weten wat jullie uitdagingen zijn en wij nemen binnen twee dagen contact op voor het plannen van een adviesgesprek.

    Samen groeien

    Wij doen elke dag ons uiterste best om onze klanten te laten groeien. Of het nu gaat om het verspreiden van kennis, verhogen van winst of genereren van meer omzet. Wanneer onze klanten groeien, groeien wij mee. Hier zijn wij enorm dankbaar voor en vinden dat deze groei ook ten goede moet komen aan de wereld om ons heen. Als echte natuurliefhebbers doneren wij jaarlijks een deel van onze winst aan het WWF. Daar krijgen wij pas energie van; samen groeien!

    Let's meet!
    × Vragen? Stel ze hier!