WEB ANALYTICS

Advies in heldere taal

Betrouwbare en nauwkeurige data

Ervaring in B2B & B2C

Web analytics

Kansen ontdekken & benutten

Groeien met behulp van online marketing gaat verder dan goed zichtbaar zijn. Marketing = Data. Om groei te realiseren worden de data uit je marketing activiteiten geanalyseerd en beoordeeld. Met een datagedreven aanpak ontdek je talloze kansen die je kunt benutten. Wij baseren dan ook al onze adviezen op basis van data. Niet op aannames.

Analytics

Business intelligence? Web analytics? Marketing intelligence? Het draait allemaal om het verzamelen en analyseren van data. Met als doel nieuwe kansen te ontdekken en geen bestaande kansen te missen. Door de hele customer journey van je doelgroep door te meten: met een doordacht meetplan en door alle platformen op de juiste manier met elkaar verbonden zijn. Door tools als Google Analytics, Google Tag Manager en Google Data Studio succesvol in te zetten. Om vervolgens alle data samen te brengen in een duidelijke rapportage die in normaal Nederlands helder maakt hoeveel elke online geïnvesteerde euro oplevert.

Marketing Optimalisatie

Jouw online conversies of rendement verhogen? Data analyse biedt enorm veel kansen voor groei. Het analyseren welke advertentietekst het meest effectief is door A/B testen, customer journey analyses, screen flow recordings en doelgroep segmentatie analyses zijn enkele conversie optimalisatie (CRO) technieken die wij toepassen. Benieuwd welke mogelijkheden er op je wachten? Start dan met het optimaliseren van je online marketing. Ga aan de slag en gebruik onze data-analyse en CRO technieken om de vele kansen te ontdekken en te benutten.

Diensten

Voor elke uitdaging de juiste oplossing:

  • Website analytics
  • KPI dashboards
  • Conversie optimalisatie (CRO)
  • A/B testen
Pauline DaamsPauline Daams
07:28 02 May 22
Sander richt voor ons bedrijf Google Adwords in. Dit gaat heel goed, met mooie resultaten. Sander heeft zich goed verdiept in ons bedrijf. De samenwerking is fijn, Sander is goed bereikbaar en altijd bereid te helpen.
SitRightSitRight
12:36 02 Feb 22
Sander is een gedreven online marketing professional. Inmiddels een aantal weken samen aan het werk en zijn inzet tot dusver is erg goed, hij zet dat extra stapje dat nodig is. Zeer benieuwd naar de verdere resultaten van onze online campagnes!
Rik DieterenRik Dieteren
18:41 16 Sep 21
Sander is onze steun en toeverlaat bij onze StartUp. Afvalophaaldienst.nl Hij is vanaf dag 1 betrokken bij dit project. Heeft verstand van zaken, is bij met de kennis van de laatste ontwikkelingen en anticipeert hier direct op. Levert rapportages tijdig aan en reageert pro actief. Zeer tevreden!!
JMN KoningsJMN Konings
17:27 13 Sep 21
Sander is een zeer gedreven en professionele marketeer. Hij heeft het online bereik van ons e-commerce bedrijf aanzienlijk vergroot, waarbij wij van begin tot eind zijn meegenomen in het proces van SEO/SEA.
js_loader
Meer weten?
Let's meet!