WEB ANALYTICS

Advies in heldere taal

Betrouwbare en nauwkeurige data

Ervaring in B2B & B2C

Web analytics

Kansen ontdekken & benutten

Groeien met behulp van online marketing gaat verder dan goed zichtbaar zijn. Marketing = Data. Om groei te realiseren worden de data uit je marketing activiteiten geanalyseerd en beoordeeld. Met een datagedreven aanpak ontdek je talloze kansen die je kunt benutten. Wij baseren dan ook al onze adviezen op basis van data. Niet op aannames.

Analytics

Business intelligence? Web analytics? Marketing intelligence? Het draait allemaal om het verzamelen en analyseren van data, met als doel nieuwe kansen te ontdekken en geen bestaande kansen te missen. Dit doen we door de hele customer journey van je doelgroep met een doordacht meetplan te meten om zo op de juiste manier alle platformen te verbinden. We zetten tools als Google Analytics, Google Tag Manager en Google Data Studio succesvol in om vervolgens alle data te consolideren in één overzichtelijk rapport dat in normaal Nederlands laat zien hoeveel geld er wordt gegenereerd voor elke online geïnvesteerde euro.


CONVERSIE Optimalisatie

Jouw online conversies of rendement verhogen? Data analyse biedt enorm veel kansen voor groei. Het analyseren welke advertentietekst het meest effectief is door A/B testen, customer journey analyses, screen flow recordings en doelgroep segmentatie analyses zijn enkele conversie optimalisatie (CRO) technieken die wij toepassen. Benieuwd welke mogelijkheden er op je wachten? Start dan met het optimaliseren van je online marketing. Ga aan de slag en gebruik onze data-analyse en CRO technieken om de vele kansen te ontdekken en te benutten.

Niet het doorsnee analytics bureau

Diensten

Voor elke uitdaging de juiste oplossing:

  • Website analytics
  • KPI dashboards
  • Conversie ratio optimalisatie (CRO)
  • A/B testen
Server side tracking

En meer!
Erik van den BurgErik van den Burg
07:44 28 Jul 22
Sander heeft voor ons Google Ads opnieuw ingericht. Hij heeft van tevoren goed geïnventariseerd wat onze wensen zijn en een duidelijk plan opgesteld. Sander is helder in zijn communicatie en is altijd bereid om te helpen. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Kortom Sender Marketing is een fijn gedreven bedrijf met verstand van zaken!
Dikke pluim voor Sender Marketing! In 2020 zijn wij de samenwerking met Sander gestart op het gebied van SEA voor diverse bedrijfstakken en dit bleek direct succesvol. De professionele, pro-actieve én resultaatgericht werkwijze van Sander schept vertrouwen, commitment en heeft ertoe geleid dat wij ondertussen ook SEO, web Analytics en CRO bij hem hebben ondergebracht. Sender Marketing is een betrouwbare, gedreven en zeer kundige partner. Duidelijk en eerlijk in communicatie, wat gewoon heel prettig werkt. Wij kijken uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking!
Irma RietjensIrma Rietjens
12:16 13 May 22
Sender marketing zorgt voor data-gedreven online marketing. Het enthousiasme over het vak werkt aanstekelijk en ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Het extra stapje wordt gezet zodat een zo goed mogelijk resultaat wordt behaald en geen kans onbenut blijft. Op naar nog veel succesvolle projecten!
Pauline DaamsPauline Daams
07:28 02 May 22
Sander richt voor ons bedrijf Google Adwords in. Dit gaat heel goed, met mooie resultaten. Sander heeft zich goed verdiept in ons bedrijf. De samenwerking is fijn, Sander is goed bereikbaar en altijd bereid te helpen.
SitRightSitRight
12:36 02 Feb 22
Sander is een gedreven online marketing professional. Inmiddels een aantal weken samen aan het werk en zijn inzet tot dusver is erg goed, hij zet dat extra stapje dat nodig is. Zeer benieuwd naar de verdere resultaten van onze online campagnes!
Rik DieterenRik Dieteren
18:41 16 Sep 21
Sander is onze steun en toeverlaat bij onze StartUp. Afvalophaaldienst.nl Hij is vanaf dag 1 betrokken bij dit project. Heeft verstand van zaken, is bij met de kennis van de laatste ontwikkelingen en anticipeert hier direct op. Levert rapportages tijdig aan en reageert pro actief. Zeer tevreden!!
JMN KoningsJMN Konings
17:27 13 Sep 21
Sander is een zeer gedreven en professionele marketeer. Hij heeft het online bereik van ons e-commerce bedrijf aanzienlijk vergroot, waarbij wij van begin tot eind zijn meegenomen in het proces van SEO/SEA.
js_loader

Wil je alle kansen optimaal benutten? Conversie verhogen?

Plan dan nu een gratis adviesgesprek en ontdek jouw groeipotentieel!

Laat ons hieronder weten wat jullie uitdagingen zijn en wij nemen binnen twee dagen contact op voor het plannen van een adviesgesprek.

    Meer weten?
    Let's meet!
    × Vragen? Stel ze hier!