GROWTH HACKING

Alleen hechte samenwerkingen

Groei gericht op winstgevendheid

Ontdek talloze growth hacks

Growth hacking

Versnelt groeien met growth hacking

Een bedrijf razend snel laten groeien? Wij kiezen voor growth hacking omdat marketing, techniek en data in ons DNA zit. Geen ellenlange marketing strategieën, maar na een heldere, bondige visie pragmatisch doorpakken en groei realiseren binnen jouw budget. Wij onderzoeken welke mogelijkheden er binnen de beschikbare ruimte zijn om voor jou het hoogst mogelijke rendement te realiseren. Helemaal in lijn met jouw visie.

Experimenteren, optimaliseren

Onze pragmatische aanpak kenmerkt zich door voortdurend te experimenteren en optimaliseren. Hierbij staat een data-gedreven aanpak centraal. Doordat wij continue blijven experimenteren zien we snel wat rendement en groei oplevert. Wij stoppen met wat niet werkt en optimaliseren wat wel werkt. Op deze manier zoeken wij systematisch naar nieuwe kansen en groeimogelijkheden. Uiteraard bedenken wij altijd een aanpak die past binnen de gestelde budgetten en marketingdoelstellingen van je bedrijf. Benieuwd naar hoe jij maximale groei kan realiseren? Neem dan contact met ons op!

Samenwerken

Iets wat bij veel bureaus onderbelicht blijft, maar een essentieel onderdeel is van het realiseren van groei, is samenwerken. Hiermee bedoelen we niet alleen de samenwerking tussen verschillende specialisten in het marketing team, maar ook de samenwerking tussen klant en het bureau. Het is namelijk uiterst belangrijk dat alle neuzen dezelfde kant op staan zodat we samen werken aan hetzelfde gewenste resultaat. Dit betekent dat wij onze methoden en tactieken afstemmen op de visie en strategie van jouw organisatie. Zo kun je zonder zorgen alle marketing uitbesteden en weet je zeker dat wij dezelfde koers varen om het maximale rendement te behalen. U de marktkennis, wij de marketingkennis, samen het maximale resultaat.

Niet het doorsnee growth hacking bureau!

Erik van den BurgErik van den Burg
07:44 28 Jul 22
Sander heeft voor ons Google Ads opnieuw ingericht. Hij heeft van tevoren goed geïnventariseerd wat onze wensen zijn en een duidelijk plan opgesteld. Sander is helder in zijn communicatie en is altijd bereid om te helpen. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Kortom Sender Marketing is een fijn gedreven bedrijf met verstand van zaken!
Dikke pluim voor Sender Marketing! In 2020 zijn wij de samenwerking met Sander gestart op het gebied van SEA voor diverse bedrijfstakken en dit bleek direct succesvol. De professionele, pro-actieve én resultaatgericht werkwijze van Sander schept vertrouwen, commitment en heeft ertoe geleid dat wij ondertussen ook SEO, web Analytics en CRO bij hem hebben ondergebracht. Sender Marketing is een betrouwbare, gedreven en zeer kundige partner. Duidelijk en eerlijk in communicatie, wat gewoon heel prettig werkt. Wij kijken uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking!
Irma RietjensIrma Rietjens
12:16 13 May 22
Sender marketing zorgt voor data-gedreven online marketing. Het enthousiasme over het vak werkt aanstekelijk en ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Het extra stapje wordt gezet zodat een zo goed mogelijk resultaat wordt behaald en geen kans onbenut blijft. Op naar nog veel succesvolle projecten!
Pauline DaamsPauline Daams
07:28 02 May 22
Sander richt voor ons bedrijf Google Adwords in. Dit gaat heel goed, met mooie resultaten. Sander heeft zich goed verdiept in ons bedrijf. De samenwerking is fijn, Sander is goed bereikbaar en altijd bereid te helpen.
SitRightSitRight
12:36 02 Feb 22
Sander is een gedreven online marketing professional. Inmiddels een aantal weken samen aan het werk en zijn inzet tot dusver is erg goed, hij zet dat extra stapje dat nodig is. Zeer benieuwd naar de verdere resultaten van onze online campagnes!
Rik DieterenRik Dieteren
18:41 16 Sep 21
Sander is onze steun en toeverlaat bij onze StartUp. Afvalophaaldienst.nl Hij is vanaf dag 1 betrokken bij dit project. Heeft verstand van zaken, is bij met de kennis van de laatste ontwikkelingen en anticipeert hier direct op. Levert rapportages tijdig aan en reageert pro actief. Zeer tevreden!!
JMN KoningsJMN Konings
17:27 13 Sep 21
Sander is een zeer gedreven en professionele marketeer. Hij heeft het online bereik van ons e-commerce bedrijf aanzienlijk vergroot, waarbij wij van begin tot eind zijn meegenomen in het proces van SEO/SEA.
js_loader

Sneller groeien? Meer klanten? Hogere ROI?

Plan dan nu een gratis adviesgesprek en ontdek jouw groeipotentieel!

Laat ons hieronder weten wat jullie uitdagingen zijn en wij nemen binnen twee dagen contact op voor het plannen van een adviesgesprek.

    Meer weten?
    Let's meet!
    × Vragen? Stel ze hier!