ZOEKMACHINE MARKETING

Altijd eerlijk en objectief advies

Gemiddeld 87% stijging in ROI

Wij kennen alle geheimen van Google

ZOEKMACHINE MARKETING

Op zoek naar een zoekmachine SEA/SEO specialist?

Wanneer je slecht vindbaar bent loop je niet alleen omzet mis, maar worden ook geen waardevolle data verzameld die inzicht verschaffen om je marketing en sales te optimaliseren. Het verbeteren van vindbaarheid in zoekmachines is dan ook een essentiële stap bij de groei van ieder bedrijf. Een zoekmachine marketing specialist kan jou ondersteunen bij het zo optimaal mogelijk inzetten van search engine advertising (SEA) en het verbeteren van de organische zichtbaarheid door search engine optimization (SEO).

Search engine advertising (SEA)

Wil je snel resultaat? Dan is inzet van zoekmachine advertenties (SEA) een bewezen effectieve methode. Let wel op: klikprijzen en kosten kunnen snel oplopen, zonder de gewenste conversie. Dit komt door de enorme concurrentie die in zoekmachines aanwezig is. Het is uiterst belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste tips en tricks om je concurrenten een stap voor te blijven. Als je niet gehinderd door kennis van zaken aan de slag gaat wordt SEA een kostbare zaak die weinig oplevert. Het uitbesteden van SEA aan een ervaren specialist met kennis en kunde bespaart je onnodige kosten en levert veel meer op.

google partner badge

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

Het verbeteren van je organische vindbaarheid begint bij search engine optimization (SEO). Zoekmachine optimalisatie vormt de basis voor het vindbaar maken van je website. Als SEO goed wordt uitgevoerd wordt de website technisch onder de loep genomen, relevante content gemaakt en zal de website beter aansluiten bij de behoeften van jouw specifieke klanten. SEO is daarmee een essentieel onderdeel in de marketingstrategie van elk modern bedrijf. Heb je het vermoeden dat je nog veel kunt winnen op het gebied van SEO? Dan is het zeer waarschijnlijk zo! Wij zorgen ervoor dat je gegarandeerd hoger in zoekmachines als Google en Bing verschijnt!

Niet het doorsnee sea/seo bureau!

ZOEKMACHINE MARKETING DIENSTEN

Wij zijn specialist in:

 • Search engine advertising (SEA)
 • Google Search & Shopping
 • Microsoft (Bing) ads
 • Search engine optimization (SEO)
 • Linkbuilding
 •  
 • SEO copywriting
 •  
 • Technisch SEO audits
En meer!

 

Erik van den BurgErik van den Burg
07:44 28 Jul 22
Sander heeft voor ons Google Ads opnieuw ingericht. Hij heeft van tevoren goed geïnventariseerd wat onze wensen zijn en een duidelijk plan opgesteld. Sander is helder in zijn communicatie en is altijd bereid om te helpen. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Kortom Sender Marketing is een fijn gedreven bedrijf met verstand van zaken!
Dikke pluim voor Sender Marketing! In 2020 zijn wij de samenwerking met Sander gestart op het gebied van SEA voor diverse bedrijfstakken en dit bleek direct succesvol. De professionele, pro-actieve én resultaatgericht werkwijze van Sander schept vertrouwen, commitment en heeft ertoe geleid dat wij ondertussen ook SEO, web Analytics en CRO bij hem hebben ondergebracht. Sender Marketing is een betrouwbare, gedreven en zeer kundige partner. Duidelijk en eerlijk in communicatie, wat gewoon heel prettig werkt. Wij kijken uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking!
Irma RietjensIrma Rietjens
12:16 13 May 22
Sender marketing zorgt voor data-gedreven online marketing. Het enthousiasme over het vak werkt aanstekelijk en ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Het extra stapje wordt gezet zodat een zo goed mogelijk resultaat wordt behaald en geen kans onbenut blijft. Op naar nog veel succesvolle projecten!
Pauline DaamsPauline Daams
07:28 02 May 22
Sander richt voor ons bedrijf Google Adwords in. Dit gaat heel goed, met mooie resultaten. Sander heeft zich goed verdiept in ons bedrijf. De samenwerking is fijn, Sander is goed bereikbaar en altijd bereid te helpen.
SitRightSitRight
12:36 02 Feb 22
Sander is een gedreven online marketing professional. Inmiddels een aantal weken samen aan het werk en zijn inzet tot dusver is erg goed, hij zet dat extra stapje dat nodig is. Zeer benieuwd naar de verdere resultaten van onze online campagnes!
Rik DieterenRik Dieteren
18:41 16 Sep 21
Sander is onze steun en toeverlaat bij onze StartUp. Afvalophaaldienst.nl Hij is vanaf dag 1 betrokken bij dit project. Heeft verstand van zaken, is bij met de kennis van de laatste ontwikkelingen en anticipeert hier direct op. Levert rapportages tijdig aan en reageert pro actief. Zeer tevreden!!
JMN KoningsJMN Konings
17:27 13 Sep 21
Sander is een zeer gedreven en professionele marketeer. Hij heeft het online bereik van ons e-commerce bedrijf aanzienlijk vergroot, waarbij wij van begin tot eind zijn meegenomen in het proces van SEO/SEA.
js_loader

Ook BETER VINDBAAR ZIJN? MEER OMZET? HOGERE ROI?

Plan dan nu een gratis adviesgesprek en ontdek jouw groeipotentieel!

Laat ons hieronder weten wat jullie uitdagingen zijn en wij nemen binnen twee dagen contact op voor het plannen van een adviesgesprek.

  Meer weten?
  Let's meet!
  × Vragen? Stel ze hier!